Nieuws

 • Bliek Retail services koopt eerste producties “BIO” speelgoedstenen.

  Geplaatst door Job Nijssen

  BanBao maakte afgelopen maand bekend te beginnen met het produceren van de duurzame variant speelgoedblokjes gemaakt van nieuwe, op biologische basis gebaseerde materialen. Het educatieve speelgoedmerk zal starten met de productie in Nederland. Bliek Retail Services BV, de speelgoedgroothandel in duurzaam speelgoed heeft bedongen om als eerste de “groene” bouwstenen aan de retail te mogen leveren in Nederland. Bliek Retail Services heeft hiervoor de eerste productie-runs in de Nederlandse fabriek direct aangekocht. Bob Ultee eigenaar van Bliek Retail Services legt uit: “ Ik ben enorm gecharmeerd van deze nieuwe speelgoedlijn. Ik kreeg vlak voor de grote speelgoedbeurs in Nürnberg hoogte...

  Lees meer

 • BanBao sluit alliantie met het Duitse Märklin.

  Geplaatst door Job Nijssen

  BanBao gaat een samenwerking aan met modeltreinen fabrikant Märklin. Märklin opgericht in 1859 door meester-loodgieter Theodor Friedrich Wilhelm Märklin uit het Zuid-Duitse Göppingen is wereldwijd bekend om zijn modeltreinen. Märklin dat sinds februari 2013 in handen is van het Duitse speelgoed concern Simba Dickie is samen met BanBao gestart met een nieuwe productlijn. De treinen worden voor een groot gedeelte opgebouwd uit de speelgoedstenen van BanBao. Aan de hand van een bouwinstructie kan er gebouwd worden aan drie unieke modeltreinen. De modeltreinen zijn ook onderling uitwisselbaar.

  Lees meer

 • BanBao aanwezig op 's werelds grootste speelgoedbeurs

  Geplaatst door Job Nijssen

  Ook dit jaar is BanBao weer aanwezig op de Spielwarenmesse in Nürnberg, Duitsland. Beroemde speelgoedmerken, originele start-ups, inkopers van grote ketens, onafhankelijke handelaars en talrijke vertegenwoordigers van de media maken van de Spielwarenmesse de belangrijkste gebeurtenis van de speelgoedbranche. Op 's werelds grootste speelgoedbeurs worden beslissende zakelijke relaties aangeknoopt, de trends van de komende jaren geboren en de meest actuele informatie uitgewisseld. En dit alles gaat gepaard met een groot enthousiasme. • meer dan 2.800 exposanten uit meer dan 60 landen, • waarvan 820 exposanten die op geen andere beurs vertegenwoordigd zijn. • meer dan 70.000 bezoekers uit meer dan 120...

  Lees meer

 • BanBao start met produceren van milieuvriendelijke speelgoedblokken.

  Geplaatst door Job Nijssen

  BanBao zet zich in om te bouwen aan een betere toekomst, om die reden wordt er begonnen met het produceren van de duurzame variant speelgoedblokjes gemaakt van nieuwe, op biologische basis gebaseerde materialen. Het educatieve speelgoedmerk met het hoofdkantoor in China zal starten met de productie in Nederland.

  Lees meer

 • BanBao opent Brand-Stores

  Geplaatst door Job Nijssen

  Educatief speelgoedmerk BanBao vergroot haar aanbod en opent hiervoor eigen Brand-Stores. De Brand-Stores zullen het gehele BanBao speelgoed assortiment aanbieden. BanBao presenteert dit jaar o.a. de speciaal ontwikkelde BMW auto’s en populaire thema’s zoals politie, brandweer,trendy beach en meer. De speelgoed thema’s richten zich op kinderen van 1,5 tot 16 jaar oud.

  Lees meer