Geplaatst door Job Nijssen

Per 01-06-2017 – 40 uur per week

Wil jij graag klanten van over de hele wereld helpen aan het mooiste speelgoed? Houd jij in alle hectiek het hoofd koel en verlies je niet snel het overzicht? Kun je goed zelfstandig werken, maar ben je ook een teamplayer? Heb je daarbij ook uitstekende beheersing van Nederlands en Engels? Dan is dit jouw kans om als nieuwe collega ons team te versterken!

Wij zijn namelijk op zoek naar een ambitieuze collega. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van klanten en draagt zorg voor het hele bestelproces van eerste contact tot uitlevering en nazorg. Binnen het orderproces check je de beschikbaarheid van artikelen, overleg je met klanten en verwerk je de bestelling in Exact Online. Je bent verantwoordelijk voor begeleiding van inkoop. Je verwerkt inkoopstromen en zorgt dat deze goed verlopen. Tevens ben je verantwoordelijk voor voorbereidingen van beurzen en promotiedagen.

Je werkt hierbij zelfstandig binnen een klein team en neemt beslissingen.

Wie zijn wij?

BanBao is een educatief speelgoed merk. De speelgoeddozen van BanBao staan garant voor urenlang speelplezier. Wereldwijd is het merk BanBao te verkrijgen bij allerlei verkooppunten. De producten zijn geschikt voor zowel jongens en meisjes in verschillende leeftijden. De kleine maat blokjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De grotere maat blokken zijn geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. BanBao kent een veelzijdig assortiment voor een zeer betaalbare prijs.

Inmiddels zijn we als organisatie ook gestart met een duurzame speelgoedlijn onder een nieuw merk label genaamd BiOBUDDi. Dit label gaan we de komende jaren wereldwijd promoten en de productie zal plaatsvinden in Nederland.

In deze functie

 • Word je verantwoordelijk voor het volledige proces van orderverwerking, inclusief het beantwoorden van vragen en klachten over voortgang en levering;
 • Word je verantwoordelijk voor het volledige proces van inkoopstromen.
 • Werk je nauw samen met ons magazijn
 • Bereid je verzend- en exportdocumentatie voor, waarna je zendingen aanmeldt bij onze vervoerders;
 • Heb je een actieve houding met betrekking tot voorraadbeheer en signaleer je voorraadverschillen of andere problemen met beschikbaarheid;
 • Snap je dat klachten en issues een kans zijn om klanten positief te verrassen en dien je bij transportschade zo nodig een schadeclaim bij een vervoerder of onze verzekering;
 • Maak je voorbereidingen voor internationale beurzen en promotiedagen

Wat verwachten we van je?

 • Je hebt een MBO / HBO werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar werkervaring, liefst in Wholesale of Distributie. Ervaring met Exact Online is een pré.
 • Je bent nauwkeurig, maar zeker niet traag. Je bent thuis in Excel en Word.
 • Je schrikt niet van veel informatie, kunt overzicht houden in een volle mailbox en weet zelf snel informatie te vinden bij anderen of met Google.
 • Je bent enthousiast en hebt een positieve, oplossingsgerichte instelling. Je voelt je verantwoordelijk en neemt initiatief.
 • Je houdt van aanpakken en op drukke momenten schakel je een tandje bij. Op rustiger momenten denk je na over hoe we onze zaken beter, efficiënter kunnen maken.
 • Je bent samenwerkingsgericht, communicatief en hebt een servicegerichte houding.
 • Je bent flexibel en vindt de dynamiek in een jonge groeiende organisatie leuk.

Wat bieden wij?

Wij bieden een informele, uitdagende werkomgeving. In je functie krijg je een grote mate van zelfstandigheid. Omdat we ons snel ontwikkelen is er veel ruimte om mee te groeien en kun je je eigen functie mee vormgeven.

Enthousiast?

We ontvangen graag je sollicitatie. Stuur je motivatiebrief voorzien van CV per mail naar: job@banbaoworld.com

Soort dienstverband: Voltijd (40 uur per week)